"De Poorters van Babel"

Het Kalifaat van Knokke, het nieuwste boek van oud-VMO militant Jef Elbers


In de nieuwe Europese staat Vlaanderen landt onverwachts een spookvliegtuig, 
met een honderdtal Arabieren en zwarte mensen aan boord. 
Niemand weet wie die illegale immigranten zijn en waar ze vandaan komen...

 

Het laatste weekend van april 2008  keek men op de markt in Knokke raar op. Enkele moslims hielden er een protestactie waarmee ze de bevolking opriepen om zich te bekeren tot de islam. Ze droegen borden mee met de slogans ‘open de grenzen, open de geldkraan’ en ‘bange blanke bekeer u’. In het groepje bevonden zich ook twee volledig in boerka gehulde vrouwen. Valt Knokke ten prooi aan de islamisering?

De protestactie was in werkelijkheid een ludieke actie ter promotie van het nieuwe boek van Jef Elbers maar de dreiging van de islamisering is reëel en voelbaar in gans Europa. De roman ‘De Poorters van Babel – Het kalifaat van Knokke’ speelt zich af in de nieuwe Europese staat Vlaanderen waar onverwachts een spookvliegtuig landt met een honderdtal Arabieren en zwarte mensen aan boord. Niemand weet wie die illegale immigranten zijn en waar ze vandaan komen. Het politiekcorrecte Vlaanderen vangt de nieuwkomers op in een sfeer van multiculturele verdraagzaamheid, en verleent hen gastvrij asiel in het mondaine Knokke. Weldra blijkt dat die Naasten van Nergens een verborgen agenda hanteren. Onder leiding van Emir Al-Sayfoudine, ‘Het Zwaard van de Islam’, zetten ze in het geheim een financiële en politieke oorlogsoperatie op, die niets of niemand ontziet. Uiteindelijk moet deze ondergrondse jihad leiden tot de oprichting van een kalifaat in Knokke-Heist, waar voortaan de sharia heerst, de wetten van de moslims. Het einddoel is de onderwerping van het Westen aan de islam.

 

 

Auteur Jef ElbersDit boek, dat de islamcollaboratie in Vlaanderen op de korrel neemt, telt 256 blz., kost 12,50 euro en kan besteld worden via www.uitgeverijegmont.be.

 

Bekijk hier een interview met de auteur en de uitgever

 

De Poorters van Babel - Het Kalifaat van Knokke
door Jef Elbers
Prijs: € 12.50
Aantal pagina's: 256
ISBN: 978-90-78898-09-2
Uitgeverij Egmont

 


Vlaanderen, mijn land.

Sven Eriksson

Over de meeste Vlaamse voormannen en Leiders werd ooit wel de biografie geschreven en uitgegeven. Maar zelden of nooit werd die geschreven door iemand van de naaste familie.

Bert Eriksson maakt hierop een uitzondering. Want hij werd niet enkel op handen gedragen door zijn militanten en sympathisanten, maar meer nog door zijn familie. 

De voorstelling van het boek "Vlaanderen, mijn land", een biografie geschreven over Bert Eriksson, door zijn kleinzoon Sven Eriksson, was voor vele oud militanten dan ook een emotioneel moment. Zelden werd op een zo treffende en pakkende wijze het leven geschetst van een Vlaamse Leider, als echtgenoot, vader, grootvader. Maar zijn kleinzoon Sven slaagde daarin echter glansrijk. Dit boek mag dan ook in geen enkele Vlaamse boekenkast ontbreken.

In de jaren 80 stapte de toen nog kleine Sven mee op in een betoging ten voordele van Bert Eriksson die toen in de gevangenis zat. Sven droeg een bord met als opschrift : " Als ik groot en sterk zal wezen, zal ik mijn bompa Eriksson wreken!!! " En Sven heeft woord gehouden. Met deze biografie veegt hij alle criticasters en salon-nationalisten die misprijzend neerkeken op Bert Eriksson en zijn militanten, de mantel uit !

Meer zelf, door deze uitgave heeft Sven voor altijd het respect gewonnen van allen die ooit op welke wijze ook bij de V.M.O. betrokken waren.

Sven, de oud-V.M.O. militanten groeten U !

 

Boekomslag "Vlaanderen, mijn land"

Dit boek kan verkregen worden door overschrijving van €19,95 + €2,6 (postkosten Vlaanderen) of + €6 (postkosten buitenland) op volgend rekeningnummer : Sven Eriksson 320-0702908-19, met vermelding "Vlaanderen, mijn land + naam + adres".

Voor meer informatie kan je ook mailen naar : Vlaanderen-mijnland@hotmail.com

 

 

Auteur Sven Eriksson, naast de urne van zijn grootvader en de VMO standaard.

De auteur :

"Dit boek omvat in grote lijnen het levensverhaal van Bert Eriksson, mijn grootvader. Aan de hand van anekdotes uit de familiekring en verhalen van een aantal van zijn vrienden werd getracht een beeld te schetsen van de mens Bert Eriksson. Dit boek is een eerbetoon aan de persoon Eriksson, zoals ik hem heb gekend. De naam Eriksson werd en wordt nog steeds misbruikt door de politiek correcte democraten. Bert Eriksson was een idealist die heel zijn leven heeft gestreden voor Vlaanderen. Hij deed dit met open vizier en is nog steeds een van de meest omstreden figuren in de rechts-radicale Vlaamse Beweging."

 

"Vlaanderen, mijn land" mag niet ontbreken in uw boekenkast. Koop het vandaag nog !!!